Marktverkenning voor basisschool De Springplank

De Springplank te Fijnaart biedt Engelstalig onderwijs volgens de Early Bird methode en is daarmee een VVTO-school (vroeg vreemdetalenonderwijs). De Springplank is in 2020 Excellente School op dit gebied geworden, de enige met dit excellentieprofiel in de regio.

KIK Marketing & Communicatie en De Springplank vroegen zich af: kan de school op dit gebied een regionale functie vervullen en dus basisschoolleerlingen van buiten Fijnaart aantrekken?

Door middel van deskresearch en het inschakelen van het eigen netwerk heeft MarktCheck de mogelijke doelgroepen van OBS De Springplank voor Engelstalig onderwijs onderzocht en het antwoord was ‘ja’. De doelgroepen zijn met een toelichting en tips aan KIK Marketing & Communicatie opgeleverd.

Opdrachtgever: KIK Marketing en Communicatie

Medewerkersonderzoek zélf is al een interventie

Medewerkersonderzoek zélf is al een interventie

Een medewerkersonderzoek wordt vaak gehouden om zicht te krijgen op welke HR-interventies er nodig zijn. Naar mijn mening is het onderzoekstraject zélf al een interventie voor de organisatie. In dit artikel beschrijf ik mijn kijk hierop.   Het doen van onderzoek...

Lees meer
5 vragen over anonimiteit in medewerkersonderzoek

5 vragen over anonimiteit in medewerkersonderzoek

Vaak wil men meer weten over de anonimiteit in de medewerkersonderzoeken die ik uitvoer. Ik krijg dan van medewerkers vragen als ‘Hoe anoniem is dit onderzoek?’ , ‘Hoezo anoniem, je gebruikt mijn e-mailadres?!’, ‘Hoe kom je aan mijn e-mailadres?’. Waar het om gaat is...

Lees meer
Stel hier je vraag